Hazır Paketlerde Mevlüd Setleri

Hazır Paketlerde Mevlüd Setleri

Hazır setler içerisinde hac-umre dönüşü, doğum, cenaze veya mevlüd organizasyonlarında gelen misafirlerinizin beğeneceği en özel parçalar var. Farklı talep ve bütçelere uygun hazırlanan mevlüd setleri içerisinde dini anlam ve öneme sahip her şey var. Seccade, yasin kitabı ve tesbih olan set hem uygun fiyatı hem de şık kutusu ile en beğenilen setler arasında yer alıyor. Hazır olarak istediğiniz sayıda alabilir ve istediğiniz renkleri seçebilirsiniz.

Hac ve Umre Hediyeleri Nasıl Olmalı?

Hac ve umre dönüşü gelen misafirlere vereceğiniz hediyeler bu özel günün mutluluğunu bir ömür kalıcı hale getirecektir. Örneğin vereceğiniz bir yasin kitabı herkes tarafından ömür boyu saklanacak ve en güzel şekilde saklanacak bir hediye olacaktır. Veya tesbih gibi her namaz sonrası ve her zikir için kullanılan islami bir değeri olan hediye de kalıcı ve özel bir hediye olacaktır.

Seccade, Kadife Yasin ve Mevlüd Setleri

İnsanlar gittiği her yerde seccade bulamıyor veya kendi seccadesini kullanmak istiyor. Bunun için de çantalarında taşıyabilecekleri hafif ve kolay taşınabilen bir seccade son derece gerekli oluyor. İşte asırlardır hac ve umreden gelenlerin herkese gönül rahatlığı ile verebildikleri hediyelerden birisi de seccadedir. Son derece güzel renk ve desenlerden oluşan seccade modelleri de oldukça ucuz ama anlamlı hediye seçeneğidir. Seccade, kadife yasin ve teşbih setleri için internet sayfaları üzerindeki ilgili online mağazalar ile iletişime geçebilirsiniz.