İstanbul Buluşma ve Selamlama

İstanbul Buluşma ve Selamlama

İstanbul Meet And Greet - İstanbul Buluşma Ve Selamlama Alanında gerekli desteği internet sayfaları üzerindeki ilgili online firmalardan alabilirsiniz. Online firmalar tüm hava yollarında yaşanan kaosa bir son veriyor. Online firmalar Silver ve gold ulaşım paketleri ile havaalanlarındaki en konforlu karşılama ve selamlama operasyonunu oluşturuyor. Havaalanlarında oluşan uzun kuyruklarda beklemek artık canınızı sıkıyorsa siz de online firmaların ayrıcalıklarından yararlanmalısınız. Silver ve gold paket hizmetlerinde yer alan özel tasarımlı cipler sayesinde pasaport kontrol noktasında beklemek artık tarihe karışıyor. Terminalde sizi bekleyen buggy car aracı ile havaalanında hızla yolculuk edebilir ve porterlara bagajınızı taşıtabilirsiniz. Güvenlik noktalarından ise fast track hızlı izleme hattı ile geçmek çok olay.

Havaalanı Hızlı Ulaşım

Special fast track hattı, Cip hostes hizmeti, buggy car ve porter işlemleriyle özel güvenlik noktasından öncelikli geçiş ayrıcalığı ile yararlanarak özel lounge salonundaki dinlenme, eğlenme ve yemek yeme noktalarına yorgunluk çekmeden varabileceksiniz.

Havaalanında Ayrıcalıklı Yardım Hizmeti

Yukarıda saydığımız bu işlemler için firmaların online sayfalarına girerek rezervasyon ve 3 d Secure Mail Order seçenekleriyle ödeme yapmak çok kolay. Havaalanı karşılama – yolcu etme, transit - toplantı ve yardım hizmetleri sunan online firmalar, havaalanlarında stres yaşamamanız adına elinden gelen tüm hizmeti kusursuz bir şekilde sunuyor. Dilerseniz özel araç ya da özel jet kiralama hizmetleri için de firma ile iletişim kurabilirsiniz.