Mavi Bidon Neden Tercih Edilir?

Mavi Bidon Neden Tercih Edilir?

Katı, sıvı ve yarı akışkan maddelerin muhafaza edilmesinde ve taşınmasında kullanılan mavi bidonlar, oldukça uygun fiyatlıdır. Düşük maliyetli olması sayesinde her ölçekten firma tarafından tercih edilebilen bu ürünler iş gücünden tasarruf ettirir. Tutamaç bölümü bulunan bidonlar, kolay bir şekilde taşınarak nakledilebilir. Granül halindeki malzemelerden toz formundaki ürünlere kadar aklınıza gelebilecek birçok materyali güvenle taşıyabilirsiniz. Katı mamuller içinde tercih edebileceğiniz ve ambalaj olarak kullanabileceğiniz mavi bidon seçenekleri yarı akışkan ve toz halindeki maddelerin de muhafaza edilmesinde kullanılabilir. Sülfürik asit, nitrik asit ve hidrojen peroksit gibi maddelerin güvenli bir şekilde muhafaza edilebilmesine olanak sağlayan bu ürünler, uluslararası kurallara uygun olarak üretildiği için ekstra avantajlara sahiptir. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfalarını üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.


Mavi Bidonlar Uzun Süreli Kullanılabilir

Firmaların taleplerini en üst seviyeden karşılayan mavi bidon seçenekleri uzun süreli kullanım için uygundur. Geri dönüşüme uygun olan bu malzemeler farklı ölçeklerde üretilir. Hem taşıma hem de depolama amacıyla kullanabileceğiniz bu bidonlar, güvenli ve kolay malzeme olduğu için tercih edilirler. Boya, ilaç ve gıda gibi farklı materyallerin taşınabildiği bu ürünler yüksek derecede korozyon direncine sahiptir. Sızdırmazlık ve emniyet bakımından da beklentilerinizi tam olarak karşılayan mavi bidonlar, HPDE teknolojisi ile üretildiği için oldukça avantajlıdır.

Mavi Bidonlar Hafiftir


Düşük ağırlığı sayesinde kolay bir şekilde taşınabilen bu ürünler mühürleme ve markalama için uygundur. Eğer ürünlerinizi bidonların içerisinde farklı bir konuma göndermek istiyorsanız bidonların üzerine markanızı bastırabilirsiniz. Yüksek sıcaklık dayanımına sahip olan bu ürünler çevresel koşulların olumsuz etkisine karşı dayanıklılığa sahiptir. Alev geciktirici özelliği sayesinde içerisinde bulunan kimyasalları doğru bir şekilde koruyan bidonlar esnektir.