PDF to JPG Ne Demek?

PDF to JPG Ne Demek?

PDF to JPG, genellikle PDF dosyaları tarayıcılar sayesinde okunabiliyor olsa da düzenlemek için Adobe Reader’a ihtiyaç duymaktadır. Bu PDF dosyalarını bir resim uzantısı olan JPG’ye çevirmek anlamına gelmektedir. JPG bir resim formatı olmakla birlikte ulaşılabilirliği daha kolay bir hale gelecektir. Bu konuda bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları sorabilmek açısından internet sayfalarını üzerindeki ilgili online firmalara bakabilir ve buradan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.


PDF to JPG Nasıl Çalışır?

İlk olarak uzantısını değiştirmek istediğiniz dosyayı internet sitesine yüklemeniz gerekiyor, sonra site çok kısa bir süre içerisinde size dönüştürülmüş dosyanızı veriyor. Bu işlemleri gerçekleştirirken bilgisayarınıza ya da mobil cihazınıza bir uygulama ya da eklenti indirmenize de gerek kalmıyor. Dosyalarınızı sürekleyip bırakarak yeni uzantıda rahatlıkla indirebilirsiniz.

Güvenilir PDF to JPG Siteleri


İnternet siteleri üzerinde yapabileceğiniz tek işlem PDF to JPG olarak sınırlı değildir. Bir çok farklı dosya uzantısı bulunmakta, bu sayede diğer uzantıları da çevrimiçi olarak çevirebilirsiniz. İnternet sitelerinde SSL sertifikası ile güvende tutulmaktadır, bu sayede siteye yüklediğiniz dosyalar ve kişisel verileriniz güvende tutulmaktadır. Yüklediğiniz dosyalar sisteme şifrelenerek yerleşir bu sayede üçüncü tarafların erişimine kapalıdır. Dönüştürme işlemi tamamlandıktan sonra dosyalar sistem üzerinde saklanmaz ve otomatik olarak sistemden silinir. İnternet üzerindeki siteleri kullanmak ücretsizdir, yani hiçbir ödeme yapmadan dilediğiniz dosyaları çevirebilirsiniz. Ayrıca siteler içerisinde dosyaları çevirirken bir boyut ve sayı limiti de bulunmamaktadır, bu sayede istediğiniz kadar dosyayı sınırlara takılmadan çevirebilirsiniz. İnternet sunucularının sunucuları hem güvenli hem de son derece güçlü olduğundan dolayı yapacağınız dönüştürme işlemleri saniyeler sürer, çok kısa bir sürede dilediğiniz formatta dosyaları teslim alabilirsiniz.