Yükseltilmiş Döşeme Ayakları

Yükseltilmiş Döşeme Ayakları

Değişik mekanlarda kullanılan yükseltilmiş döşeme ayakları mimari anlamda şık ve kolay kullanım sağlamaktadır, dış koşullara karşı dayanıklı ve % 100 çevreye uyumlu malzemelerden üretilmiştir. İç ve dış her türlü alanda kullanılan döşeme ayakları üstünde ahşap, seramik ve doğal taş sayesinde mimari görünümde iyi bir tasarım sağlar. Yükseltilmiş döşeme ayakları zemindeki boşluklara göre ayarlanarak arasındaki eğim farkını yok eder. Kullanıldığı alanlara göre altında kalan boru ve kablolar arasındaki ısı yalıtımını sağlar. Ayarlanabilen bir yapıya sahip olduğu için istenilen yükseklikte kullanılır.

Neden Yükseltilmiş Döşeme Ayakları?

Günlük hayatımızda yoğun olarak kullandığımız yerlerde yükseltilmiş döşeme ayakları sayesinde kablo görüntüsü ve kazaları son bulmaktadır. Bir banka, okul zemini ya da hastanede kullanılan ayaklı döşemeler sayesinde tesisat ve kablo düzenekleri alt kısımda kalır. Böylece bu alanlardaki görüntü daha şık olmuştur. Dayanıklı ve ayarlanabilen yapıları sayesinde pürüzlü yapılarda bile kullanılır. Park ve bahçe gibi dış mekanlar da rahatlıkla tercih edilebilir. Bunun sebebi soğuk ve sıcağa karşı dayanıklı olmasıdır. Ağırlık kaldırma kapasitesi yüksektir. Kullanışlı olması nedeni ile inşaat firmalarında tercih sebebidir. Veri merkezlerinde kullanılan bu ayaklar büyük kablo geçişlerinde büyük kolaylık sağlamaktadır. Veri merkezlerinde geçen kabloların ısılarını düşürmektedir. Döşeme ayakları döşenen tesisat sisteminin paslanmasını geciktirmektedir.

Yükseltilmiş Döşeme Ayaklarının Yapısı

Türkiye'de geniş bir sanayiye sahip olan döşeme ayakları çevreye zarar vermeyen malzemelerden yapılmıştır. Olumsuz hava koşullarına uyum sağlayan ve etkilenmeyen bir yapıya sahiptir. Dış darbelere karşı dayanıklı olan bir yapıya sahiptir. Üzerinde taşıma kapasitesi yüksektir. Dayanıklı ve kaliteli ürünlere sahip olmanız artık çok kolay sizde bu ürünlere ulaşmak istiyorsanız internet sayfaları üzerindeki ilgili online firmalara uğrayarak ulaşabilirsiniz.