İhtiyacınız Olan Smokini Kiralayabileceğinizi Biliyor muydunuz

İhtiyacınız Olan Smokini Kiralayabileceğinizi Biliyor muydunuz

Smokin Nedir?

Smokin toplantı ve özel davetlerde erkeklerin giymiş olduğu bir takımdır. Son derece şık bir takım olan smokinde daha çok siyah renk tercih edilir. Ancak düğün, nişan gibi özel günler için damadın smokin tercih etmesi halinde gri ve beyaz gibi farklı renklerde kullanılmaktadır. İlk defa İngiltere'de kullanılan smokin zamanla tüm dünyaya yayılmış bir davet kıyafetidir.

Nerelerde Kullanılır?

Smokin balo, toplantı, kokteyl, düğün, nişan gibi özel anların erkek giysisi olarak bilinmesine rağmen bazı lüks otellerde ve restoranlarda da kullanılmaktadır. Dünyada en çok smokin giyen ülkeler İngiltere, Amerika, Hollanda, İspanya, Arjantin ve Türkiye'dir.

Smokin Kiralanabilir mi?

Artık smokin giymeniz gerektiğinde smokin satın almak için onca parayı vermenize gerek yok. Smokin kiralama hizmeti veren mağazalar özel tasarım smokinleri sizin için kiralamakta. Belirli bir ücret karşılığı kiralayacağınız smokini davetli olduğunuz bir baloda, kokteylde ya da kendi düğün gecenizde giyebilirsiniz. Satın almaya oranla çok daha ekonomik olan kiralama yöntemi ile hem bulunduğunuz ortama ayak uydurmuş olursunuz hem de smokinin sağlamış olduğu şıklığın keyfini yaşarsınız.